středa 28. května 2014

Jak na sebe odkázat v komentáři

Ve vašich komentářích na mém blogu, i na blogu mých oblíbenkyň sleduji, že blogerky, které píší komentáře pod články, přidávají i odkaz na svůj web, giveaway atp. Mám pro vás takovou vychytávku, na kterou jsem kdysi někde narazila a kterou i já používám velmi často - odkaz na své stránky pomocí jednoduchého HTML kódu, tedy jednoho jediné slova v komentáři! 


Nepotřebujete k tomu nic, než si upravit a poté zkopírovat text, který uvedu níže, a při psaní komentáře zkopírovat tento kód například na konec komentáře. Dělám to tak, že si kód zkopírují přes CTRL+C, a při komentování článků - dopsání komentáře stisknu CTRL+V a tím dám odkaz na můj web na konec komentáře:-) Jednoduché jak facka:-) Pokud byste s tím měli nějaký problém, stačí napsat, pokusím se poradit.

Jednoduchý návod
  • Zkopíruj si text: <a href="http://jmenujisevalerie.blogspot.com/">Valerie</a>
  • Místo mého webu si vlož odkaz na svůj blog, začínající http, končící com/
  • Místo textu "Valerie" si vlož text, který chceš mít pod odkazem viditelný tvé jméno, přezdívka na blogu, nebo jen text zvu tě ke mě na blog, prostě cokoli.
  • Takto upravený HTML kód si ulož do rozepsaného článku na blogu, do poznámkového blogu v počítači, nebo kamkoli jinam, odkud ho příště jen zkopíruješ.
  • Až budeš přidávat na nějaké stránky komentář, na konec textu komentáře vlož tento kód a odešli komentář. 

PS: Odkaz můžete používat nejen na svůj blog, ale třeba i na zmíněnou giveaway. Na místo webové adresy vložíte odkaz stránky s giveaway, a místo jména/přezdívky aj. vložíte třeba text "zasoutěž si, zvu tě na giveaway" atp.

1 komentář:

Děkuji ti za milý komentář!